Så kan du koppla av efter jobbet!

Funderar du på bra metoder för att koppla av? Har man arbetat långa dagar i kyla eller i regn och snö, kan det göra underverk att komma hem och sätta på bastun och ta sig ett bastubad. Det har blivit populärt att bygga en liten minibastu i det egna badrummet. Det finns fina modeller på bastun som endast avskiljs med en glasvägg. Att bada bastu är verkligen bra för kroppen; alla muskler slappnar av i värme. Har man tränat hårt, så kanske man slipper få träningsverk efteråt om man går i bastun. Dessutom sover du väldigt bra efter ett bastubad.

Ha eget spa hemma

Brukar du gå på Spa? Det är också bland det allra bästa sättet att slappna av på, genom att antingen få massage eller ge massage. Men den som har ett större badrum kan installera en massagebänk i badrummet och så kan ni massera varandra, i stället för att betala massörer som knådar på en. Det blir lite dyrt i längden om man går på Spa varje månad eller varje vecka, men om ni lär er grunderna i massage, så kan ni testa att massera varandra. Kom bara ihåg att ge massage och inte bara få massage. Det kan vara roligt att lära sig mer om anatomin så lär ni er mer om varandra också.

Badtunna brukar vara bra för gemenskapen

En badtunna brukar få vänner och släkt att koppla av, till och med mitt i vintern. Det brukar vara ett populärt inslag på fester att koppla av i en badtunna. Kanske populariteten ökade efter Maud Olofssons invit av partiledarna i badtunnan. Dessvärre blev det ingen badtunna som journalisterna fick bese, i alla fall, men vem vet vad som hände efter att alla journalister och fotografer drog sig tillbaka till sina redaktioner.